Vélemények Barackmag fogyasztóktól • Barackmag tapsztalatok

Barackmagok fogyasztása
Rácz Enikő Katalin – Budapest X.
„A barackmagok kesernyés íze ellen én annyit teszek, hogy belekeverem joghurtba, vagy turmixba, és máris orvosoltam a problémát!”

B17-vitamin
Id. takács Béla – Fonyód
„Étrend-kiegészítőként naponta elrágcsálok, kb. 15-20 db barackmagot… Sokat olvastam a B17-vitaminról is: Ugyan azt nem gondolnám, hogy rákmegelőző lenne, azonban nem hinném azt sem, hogy bármit veszíthetnék azzal, hogy barackmagot fogyasztok! Még a keserű íz sem tántoríthat el! ”

Barackmag felhasználása
Pál Antal – Karcag

„Legelőször azt vettem észre, hogy a barackmag nagyjából 2 heti fogyasztása után jobb közérzetnek örvendtem. Többnyire önmagában rágcsálom a magot, de kipróbáltam már müzlivel, joghurttal gyümölcsökkel együtt, saláták összetevőjeként is.”

Jobb egészség
Kőváriné Marika – Budaörs

„Mivel én szeretem a kesernyés ízeket, hamar hozzászoktam a barackmag ízéhez is. 1-2 hét elteltével pontosan még nem tudnám meghatározni, hogy milyen előnyökkel is jár a fogyasztása, annyi azonban bizonyos, hogy az egészség szempontjából jótékony hatású.”

Természetes gyógyítás
Varga Árpád – Tiszafüred
„Azután rendeltem a barackmagból, miután olvastam, hogy az egészség általános javítása mellett B17-vitamin tartalma segíthet megelőzni daganatos megbetegedések kialakulását. Jómagam hiszek a természetes gyógyítás előnyeiben, így a sárgabarackmag fogyasztását is szorgalmaztam.”

Kalló Ibolya – Gödöllő
„Csak egy kicsit lehetne édesebb ízű!”

Vérnyomás befolyásolása
Váradi Andrásné – Pécs

„Körülbelül 1 maréknyi barackmagbelet fogyasztok naponta. Néhány nap után észrevettem, hogy a vérnyomásom értékei normalizálódtak. Hamarosan vizitre megyek a háziorvosomhoz, remélem ott is egyértelműen látszani fog a javulás!”

Egy elégedett vásárló
„Ez lesz az első alkalom, hogy sárgabarackmag belet fogyasztok majd. Nagy várakozással tekintek elébe! Egyértelműen hasznosnak tartom az olyan oldalakat, ahol nem csak a terméket tudom megrendelni, hanem sok hasznos információt is találok a termékkel kapcsolatosan. Engem meggyőztek!”

Barackmag ajánlása
Móri Endre – Dabas
„Személyes tapasztaltaim helyett egy kis kedvcsináló a barackmag fogyasztásához: Aki érdeklődik rákkezelés témakörében mindenképpen olvassa el Edward G. Griffin A világ rák nélkül c. könyvét!”

Barackmagok desszertként
Baráth Lajosné – Szentendre

„Megelőző célzattal fogyasztom a B17 tartalmú magot. Kipróbáltam már a következő felhasználási módot: Kávédarálóban ledaráltam, majd almaszósszal elkevertem. Nagyon finom lett!”

Daganatos beteg is fogyasztják!
Anonymus

„Édesanyám lábában csontrákot diagnosztizáltak. A lába hamarosan 3-szorosára is duzzadt. Az orvos javaslatából is kiindulva tettünk egy próbát a barackmagok fogyasztásával. 7 nap, és napi 12 barackmagbél elfogyasztása után azt tapasztaltuk, hogy a duzzanat alábbhagyott. Még 2 héttel később az MRI által mutatott értékek javulni kezdtek, nem sokkal később pedig a rák szempontjából negatív eredmények álltak a lapon. ”

Diósi Éva – Budapest XII.
„Hallottam arról, hogy egyesek szerint mérgező lenne a barackmagok nagyobb dózisú fogyasztása a cianid miatt. A honlapjukon is olvasott állításhoz hozzátenném, hogy a B17-vitamin működése során felszabaduló cianid ugyan úgy nem toxikus, mint ahogy a  B12-vitaminban található cianid sem az (hiszen kötődik a cobalaminhoz). A B12 egyenesen  nélkülözhetetlen a szervezet számára  a vérképzésben, vagy a fehérje és szénhidrát anyagcserében… És tartalmaz cianidot…!”

Immunerősítés
Szajkó Istvánné – Maglód
„A tavalyi évben kezdtem el fogyasztani a barackmagot. Azóta már az egész család, feleségem és nagy fiam is fogyasztja a magokat. Annak ellenére, hogy a keserű íze, a mai napig nem sikerült megszoknunk, biztosak vagyunk abban, hogy jobb egészségünk, a betegségekkel szemben ellenállóbb immunrendszerünk a barackmagoknak is köszönhető.”

Barackmag a mindennapokban
Kósáné Nagy Marika – Szigetszentmiklós

„Közel 20-30 szemet rágcsálok naponta, ám ügyelek arra, hogy óránként 2-3 szemnél többet ne fogyasszak a barackmagból, pont úgy, ahogy az adagolás javaslat is írja. A kúra óta jobb közérzetről és egészségről számolhatok be, ezenkívül úgy érzem sokkal energikusabb is vagyok, mint korábban.”

Barackmag-kúra
Kis Eszter – Budapest III.
„2 éve rendszeres fogyasztója vagyok a barackmagnak. Általában kúraszerűen fogyasztom, havi ciklusokban. Hogy milyen jótékony hatásokra lettem figyelmes?
javulást tapasztaltam az emésztőrendszer működésében, közérzetem is sokat javult. Sokat olvastam a barackmag rákmegelőzésben betöltött esetleges szerepéről: Értem én, hogy tudományosan nem bizonyított ez a megállapítás, azonban ha csak egy kis része igaz is, akkor jómagam, mint rendszeres barackmag fogyasztó már tettem egy lépést a daganatos betegségek megelőzésére!”

Jobb közérzet
András Péter – Érd
„60-as éveim közepén járok, ám amióta barackmagot fogyasztok, úgy érzem jópár évet fiatalodtam!”

Dr. Allen E. Banik szemész-szakorvos Hunza völgyben végezett kutatásának tapasztalatai:
„Most már látom: A hunzák hosszú életének és fiatalos egészségének a titka a mérsékelt koszt, mely a barack és barackmagok mellett tartalmaz például hajdinát, kölest, vagy lucernaféleségeket… Csupa-csupa egészséges és természetes táplálékot. A hunzák étrendje különösen gazdag B17-vitaminban – véleményem szerint ez sem elhanyagolható tény!”

ifj. Ernst Theodore Krebs a barackmagról és B17-vitaminról:
„A hunzáknál a jólétet az jelzi, hogy kinek van több sárgabarack fája. Mindez véletlen lenne? Nem hinném! Köreikben  a sárgabarack magja a mindennapi táplálkozás része. A barackmag egy különleges élelmiszer, melyben nagy koncentrációban találunk B17-vitamint. A hunzák étrendje napi szinten 250-300 mg B17-et tartalmaz, míg egy átlagos nyugati étrend jó ha pár mg-ot! Számomra kezd érthető válni, hogy miért élnek az átlagosnál hosszabb és egészségesebb életet a hunzák, na és persze miért nem jellemző társadalmukban a daganatos betegségek térnyerése!”